Endelig

Da tålmodigheten var slutt og jeg hadde bedt om å få tilbake pengene, kom det endelig nyss om en ny godbit fra Moskva. Denne gangen en limited edition fra 2008: N400 som er en nummerert utgave produsert i stolthet over gode resultater i 24-timers løpet på Nürburgring året før. Ny avtale ble underskrevet. Levering forventet noen uker seinere. Etter en ny serie forklaringer på hvorfor det tok sånn tid, fikk jeg bilde av bilen klar til transport.

Tre-fire transportetapper seinere kunne jeg plukke opp bilen på kaia i Oslo. Det var ikke flotte lokaler der jeg så den første gang, nedstøvet og lett fjærkledd. Det gjorde ingenting. Følelsen da jeg startet opp veide opp for all venting og stusselig lagring.

Med trafikkstasjonen på Kongsvinger som første delmål, måtte jeg innom Skedsmokorset for å fylle bensin. Jeg hadde knapt svingt inn på bensinstasjonen, før det stoppet en bil ved siden av. Jøss, allerede en bilinteressert, tenkte jeg, men det var tollvesenet som ville sjekke papirene. Etter grundige studier ble alt godkjent.

Vel framme på Kongsvinger kunne jeg åpne dører og panser og nyte utsikten.